Vanaf de start in 2016 behartigt

Roozeboom Automotive

het agentschap van Forté Benelux in Oost Nederland, onder de naam

Forté Oost.

Forté Oost levert en adviseert garagebedrijven, met de motorreinigingsproducten van Forté, in Twente, Salland en de Achterhoek.

Iedere auto op de weg met een benzine- of dieselmotor, produceert bij de verbranding van zijn brandstof vervuiling. Door invloed van de steeds strenger wordende milieueisen, moeten de uitlaatgassen steeds schoner zijn. Daarnaast moet de motor zijn eigen vervuiling oplossen. Dit kan alleen als de brandstoffen optimaal verbranden in de motor. Forté producten helpt u om de brandstof zo efficiënt mogelijk te verbranden, wat resulteert in minder vervuiling in- en uit uw motor.

Wist u dat 70% van alle motorstoringen door vervuiling ontstaan?

Regelmatig reinigen voorkomt hoge reparatiekosten naderhand.

Forté is een begrip in de automobielbranche. Forté was ruim 30 jaar geleden de eerste onderneming in Nederland die het probleem van vervuiling van brandstofsystemen en motoren serieus aanpakte. In al die jaren dat Forté werkzaam is, is er veel veranderd. Voertuigen zijn sneller, veiliger, comfortabeler en complexer geworden en de ontwikkelingen staan, mede onder invloed van de strenger wordende milieueisen, niet stil. Forté volgt deze ontwikkelingen op de voet en is constant bezig met het verbeteren van huidige producten en het ontwikkelen en innoveren van nieuwe producten. Forté loopt daarmee absoluut voorop in de markt van reinigingsproducten voor verbrandingsmotoren en de bijbehorende brandstofsystemen. Forté reinigingsproducten worden toegepast in alle voertuigen die aangedreven worden door een verbrandingsmotor en is daarom werkzaam in een veelzijdigheid van branches.

Forté laat als geen ander motoren schoner én beter presteren!

 

Met ingang van 2018 levert Roozeboom Automotive nu ook smeermiddelen voor de automobielbranche van de merken Fuchs, Shell en Castrol. Dus geen onbekende merken, maar een merk waar kwaliteit boven in de vaandel staat, net als Forté.